MAssage therapie Dichterbij

Voorwaarden

Samenwerkingsvoorwaarden:

Op de behandelingen zoals ze worden aangeboden bij Massagetherapie Dichterbij te Veenendaal zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Als de client een afspraak maakt wordt er van uitgegaan dat hij/zij hiermee akkoord gaat.

Bij Massagepraktijk Dichterbij streef ik naar een zo prettig en professioneel mogelijke samenwerking. Daarom heb ik hieronder enkele voorwaarden beschreven, waarin u kunt lezen wat u van mij kunt verwachten en wat ik van u verwacht.

-In mijn praktijk treed ik u met respect tegemoet en zal ik vertrouwelijk met uw informatie omgaan. Dit verwacht ik ook wederzijds.

-Ik geef geen erotische massages. Ik stel het ook niet op prijs als dit tijdens een massage gevraagd wordt. In dat geval zal ik per direct de behandeling staken. De kosten voor de geboekte massage worden in rekening gebracht. Ik zal u verzoeken de praktijk te verlaten.

-Het gebruik van alcohol en / of drugs gaat niet samen met een massagebehandeling.

-Hygiëne is voor mij een belangrijk aspect. Neem vooraf een douche voor lichamelijke ontspanning en hygiëne. Zo geniet u optimaal van de massage.

-Voor een optimale behandeling is het prettig als u op tijd aanwezig bent. Aangezien er geen wachtruimte is, gelieve niet meer dan 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

-Om u volledige aandacht te kunnen geven, neem ik de telefoon niet aan tijdens het masseren. Ook is het prettig als u de mobiele telefoon uit of ‘op stil’ zet.

-Om verantwoord te kunnen werken, verzoek ik u dringend mij over de volgende zaken in te lichten: als u onder behandeling bent bij een specialist, een ziekte of lichamelijke afwijkingen hebt, medicijnen gebruikt, eerdere operaties of ongelukken heeft gehad.

-Het gebruik van diensten van Massagepraktijk Dichterbij is geheel op eigen risico.

-Massagepraktijk Dichterbij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld van enige schade of lichamelijk letsel tijdens of als gevolg van een massage.

-Ik behoud mij het recht om klanten te weigeren, ook zonder opgaaf van reden.

-Massage is geen vervanging voor een behandeling van een arts of specialist. Bij medische vragen/klachten raadpleeg uw arts/specialist. Als u twijfelt of een massage geschikt is in combinatie met uw klacht of medicijngebruik kunt u informeren bij uw arts of specialist.

-Massagepraktijk Dichterbij is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken van uw persoonlijke bezittingen.

– Bent u verhinderd voor een afspraak, dan is het prettig als u dat minimaal 24 uur van tevoren laat weten. Dan breng ik geen kosten in rekening.

-De betaling dient direct na de behandeling, contant of via een betalingsverzoek te worden voldaan.

-Een massage ontvangen met een volle maag is niet prettig. Het best kunt u een uur van tevoren niet meer eten.

– Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart de cliënt Massagetherapie Dichterbij niet aansprakelijk te stellen voor bij- en/of nawerkingen die het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan u gegeven is.

MASSAGE THERAPIE DICHTERBIJ

Ik gun jou ook deze prachtige weg, om dichterbij jezelf te komen.

Nicole Nabben | Kruisbek 2 | 3906 NL | Veenendaal | 06-40038040 | Massagetherapie.dichterbij@gmail.com KVK-nummer: 85103993

Erkend BMS-Therapeut & opleidingen erkend door KTNO